Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

6,0 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
5,4
Comfort
4,9
Locatie accommodatie
8,0
Faciliteiten
5,0
Personeel
6,8
Waar voor uw geld
5,8
Beoordelingen
    beatrijs
    be
    3,3
    14 januari 2018
    Om snel te vergeten
    Bijna alles
    Qua ligging goed, vlakbij het park, een half uur wandelen naar centrum. Hotel zeker geen aanrader, zie kommentaar bovenaan. Slecht ontbijt, geen keuze, alles uit blik, oploskoffie
    nl
    2,5
    1 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,5
    11 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Petra
    nl
    4,2
    4 augustus 2017
    Londen is een erg mooie stad met veel bezienswaardigheden.
    Kamer had veel achterstallig onderhoud.
    Ontbijt was lekker.
    kurt
    be
    5,4
    3 augustus 2017
    Londen was zeer fijn, de accommodatie een pak minder.
    Ontbijt matig;personeel kent bijna geen Engels. Kamer zeer klein. Uitzicht op vies koertje waar non-stop water drukte.
    Yuri
    nl
    6,2
    25 juni 2017
    Matige krappe kamer. Slechte douche.
    Goede locatie.
    Rudy de Sutter
    be
    6,2
    25 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Peter
    be
    2,5
    6 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    MIchael
    nl
    5,8
    6 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Bianca
    nl
    7,1
    1 mei 2017
    Prima hotel voor een Stedentrip, als je luxe zoekt moet je een ander hotel nemen.
    Badkamer was erg klein, schoon maar gedateerd. Lekkage op de kamer.
    Vriendelijk personeel
    Marjan
    nl
    7,1
    28 april 2017
    Voor City bezoek oké. Maar niet speciaal
    Badkamer en Bed. Badkamer mag wel een onderhoudsbeurt krijgen 2 persoonsbed was smal. Hoogslaper breed. Douchekop bleef niet in positie.
    Locatie
    Delphine, Sabine
    nl
    3,3
    5 april 2017
    Top locatie, maar verwacht niks!
    De bedden waren erg slecht maakt al geluid als je omdraait, we hebben erg slecht geslapen. Douch is erg klein vies en oud. Bij het ontbijt heb je geen keuzes. Veel lawaai van buiten en vooral van binnen. En let goed op, want ze wilde ons nog een keer laten betalen terwijl alles via IDEAL was vooruit betaald. TIP neem een bewijs van betaling mee, dat hadden wij gelukkig.
    Het personeel was aardig maar wisten niet veel. Top locatie naast Hyde Park, Padington Station en dichtbij Nothing Hill. Bij het ontbijt is geen keuze( Engelse ontbijt), maar het is wel OKE en je krijgt voldoende.
    Jennet
    nl
    6,7
    4 maart 2017
    Goede prijs/kwaliteit!
    Bedden zijn wat klein (1.40m) en wat doorgezakt. Verwacht niet te veel van het ontbijt: Toast met jam of Engels: witte bonen in tomatenpuree, worstje, bacon en een gebakken eitje. Maar hé: het is inclusief.
    Voor de prijs is dit een prima hotel. Douche was warm en had een goede harde straal! Koffie en thee faciliteiten op de kamer. Alles was schoon. Vriendelijke mensen: uitprinten boardingpass was geen probleem. Locatie prima. Om de hoek winkeltjes, diverse restaurants en op 5 min lopen Paddington Station.
    Anne-Mieke
    nl
    4,6
    3 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Lotte
    nl
    7,5
    21 februari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Bart
    nl
    6,7
    4 januari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hubrecht
    nl
    4,6
    24 oktober 2016
    lokatie prima , accomodatie/personeel niet naar prijsverhouding
    Personeel is wel vriendelijk maar zeer ongeïnteresseerd en meer met hun telefoon/tv bezig dan dat ze je te woord willen staan. Verder is het een klerebende overal matrassen en oud meubilair in de gangen en receptie ruimte. Doucheruimte heeft geen ontluchting en dus overal schimmel.
    Ontbijt word geserveerd en is prima. Lokatie is ook prima , met 3 minuten sta je op station Paddington
    D
    nl
    6,2
    19 oktober 2016
    Prijs-kwaliteit was prima op een goede locatie.
    Het gebouw was oud met schimmel in de douche/was ruimte. Niet echt schoon.
    Locatie, was prima. Vriendelijke mensen. Goed verzorgd.
    Carnita
    nl
    3,3
    4 oktober 2016
    Op geen enkele manier waar voor je geld
    Alles. Kamer was vies, kapot raam, onconfortabel bed, geen stoel, geen afstandsbediening, gore vlek op het tapijt, ontbijt erg karig (als je geen english breakfast wilde was er alleen cerial), personeel zat of te eten, of te slapen achter de balie, toiletbril kapot, televisie stoorde, kachel ging niet uit dus met raam wagenwijd open moeten slapen aan een enorm drukke straat.
    De ligging
    Melissa
    nl
    4,2
    20 juni 2016
    Locatie prima, verder dramatisch
    Slechte matrassen, douche deed het niet, toilet trekt nergens door.
    Locatie is prima, personeel vriendelijk, ontbijt matig.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten